torstai 25. tammikuuta 2007

On otettava nopea lähtö!

Olen toden teolla kyllästynyt asiakkaiden jatkuviin valituksiin ja alituisesti rassaaviin deadlineihin. Telcot ovat avain onneen, silloin kukaan ei välitä, missä nettisivuilla surffailen. Onneksi mielessäni ovat tuoreet muistot öistä Leenan kanssa. Niiden voimalla jaksan vielä ensi viikon mutta sitten on pakko päästä täältä pois. Muutama päivä Itäistä Eurooppaa ja niiden kuvankauniita tupla-äks kromosomikaunottaria helpottaisi Kamelimiehen arjessa jaksamista.

Päätös nopeasta lähdöstä oli helppo. Itään siis. Matka on varattu ja onnekkaasti sain varattua myös sviitin. Finskillä olivat ihmeissään kun varasin kamelille oman seatin. Kameli rakastaa käytäväpaikkoja, sieltä se voi tiirailla lentoemojen hameitten alle. Hinnasta ei ollut todellakaan ole väliä. Lisäksi tuiskutuskaa helpottaa duunikaverini kanssa suunniteltu poikamiesten härskistelyviikonloppu, joka alkaa huomenna heti japanilaisten kanssa pidettävän telcon jälkeen.

Beware ladies, Kamelimies is on the loose.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poikamiesviikonloput rulettaa! Ei muuta kuin leka messiin ja matkaan. Koita ottaa iisisti siellä idässä ettei tuu kuppa poskeen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei minkä niminen toi kameli on? Oisko siitä mun laaman kundikaveriks? Vai ainako sillä vaan upskirt-meiningit on mielessä kuten isännällä?

Aleksi kirjoitti...

Ilama

Kamelin nimi on Kameli. En tiedä miten hän lämpiää laamoille, mutta ainahan sitä voi yrittää. Ja ei sitä isännällä aina ole upskirt-meininki ole mielessä. Hyvin usein kylläkin.